Med barn og ønske om at blive holdt ekstra øje med hos speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn – eventuelt gynækolog Niels Lund

Jeg er med bebs i maven men forløbet har været turbulent, derfor har jeg i sinde at komme ved en gynækolog klinik Fyn og få ekstra ultralydsscanninger. Siden manden jeg jeg undlod præventionen gik der mere end et år hvor vi testede negativ, og vores praktiserende læge var lige ved at råde os til en speciallæge klinik Fyn til udredning. Dengang søgte vi selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på nettet og faldt blandt andet over gynækolog Niels Lund hvilket er en praxis nær, hvor vi har lejlighed i Middelfart.

Vi blev gravide og alle bekymringerne om ægløsning og sædkvalitet forduftede en spontan abort. Jeg og manden prøvede ikke at lade os slå helt omkuld, men det var en tid, præget af tristhed og sorg som følge af vores mistede baby, som vi havde drømt om så længe.

Henvise til speciallæge klinik Fyn – fx speciallæge Niels Lund

Her 5 måneder efter er vi så med barn igen. Vores læge tænker, at en speciallæge klinik Fyn skal holde ekstra øje på mig, så hans kollega vil henvise mig direkte til en gynækolog klinik Fyn. Vi har også søgt lidt i Krak og har igen fundet blandt andre gynækolog Niels Lund. Jeg bliver glad ved tanken om at gå hos en klinik som eksempelvis gynækolog Niels Lund og få yderligere ultralydsscanninger og blive fulgt, hvilket kan gøre mig tryg i graviditeten, og de griber ind, hvis der endnu en gang kommer komplikationer. Jeg tror at yderligere beroligelse i sig selv kan være positivt.