Med barn og brug for at blive fuldt ekstra hos speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn – måske gynækolog Niels Lund

Undertegnede er med barn i maven men forløbet har været uroligt, så derfor planlægger vi at tage til en gynækolog klinik Fyn og få flere tjek. Siden manden jeg jeg droppede præventionen varede det over 2 år uden graviditet, og den praktiserende læge var derfor lige ved at råde os til speciallæge klinik Fyn » xn--speciallge-fyn-7ib.dk/speciallaege-klinik-fyn-middelfart, til udredning. På det tidspunkt googlede jeg selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på nettet og faldt bl.a. over gynækolog Niels Lund som har gynækologklinik i nabolaget, hvor vi har hus i Middelfart.

Jeg blev gravid og det udryddede alle vores tanker om ægløsninger og sædkvalitet. Så begyndte jeg at få smerter og blødninger. Jeg blev henvist fra den praktiserende læge til en gynækolog klinik Fyn, men de kunne ikke stille noget op. 22 uger henne, fik jeg en spontan abort. Manden og jeg prøvede ikke at lade os slå helt omkuld, men det var en tid, hvor vi begge to var fortvivlede og i sorg over vores baby, som Jack og jeg havde ventet så længe på.

Henvisning til speciallæge klinik Fyn – for eksempel speciallæge Niels Lund » xn--speciallge-fyn-7ib.dk,

Her 8 måneder efter er vi så gravide igen. Min praktiserende læge har fortalt os, at der skal holdes ekstra tjek på mig, så min læge henviser os til en gynækolog klinik Fyn. Jeg har selv taget et kig den gamle telefonbog og har igen bidt mærke i blandt andre speciallæge Niels Lund. Jeg ønsker at komme hos en praxis som fx speciallæge Niels Lund og få flere scanninger og blive holdt øje med, så jeg kan blive tryg under forløbet, og lægerne gør noget, såfremt der kommer komplikationer igen. vi er sikre på at den tilføjet ro bare i sig selv er positivt for bebsen.