Med barn med ønske om at være tjekket ekstra ved speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn - xn--gynkolog-fyn-8cb.dk/gynaekolog-klinik-fyn-middelfart – – eventuelt gynækolog Niels Lund , xn--gynkolog-fyn-8cb.dk,

Undertegnede er gravid men det har sørme været et turbulent forløb, så derfor har jeg i sinde at tage til en gynækolog klinik Fyn og få ekstra scanninger. Siden manden jeg jeg først undlod p-pillerne gik der over halvandet år hvor vi oplevede barnløshed, og vores praktiserende læge var begyndt at foreslå at visitere os til en speciallæge klinik Fyn til behandling. På daværende tidspunkt googlede vi selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på internettet og faldt bl.a. over gynækolog Niels Lund som har gynækolog klinik nær på, i Middelfart hvor vi har hus.

Vi blev gravide og det bortfjernede alle vores pessimisme om ægløsning og sædkvalitet. Pludselig begyndte jeg at få smerter og blødninger. Jeg blev visiteret fra den praktiserende læge til gynækolog klinik Fyn, men de kunne ikke hjælpe mig. fire måneder henne, fik jeg en ufrivillig abort. Jeg og manden prøvede ikke at lade os slå helt omkuld, men der var en tidsperiode, hvor vi begge to var kede af det og i elendighed over vores mistede barn, som vi havde drømt om så længe.

Henvisning til speciallæge klinik Fyn – f.eks. speciallæge Niels Lund

Nu ni måneder senere er vi så med bebs igen. Lægen har fortalt os, at der skal holdes særligt øje på mig, så hun vil visitere undertegnede til en gynækolog klinik Fyn. Vi har selv tjekket lidt telefonbogen og har igen fundet blandt andet gynækolog Niels Lund. Jeg bliver glad ved tanken om at gå ved en praksis som f.eks gynækolog Niels Lund og få foretaget yderligere scanninger og blive fulgt, så jeg kan blive tryg i graviditeten, og de kan hjælpe, skulle der kommer komplikationer også denne gang. Jeg tror at sådan en yderligere beroligelse bare i sig selv kan være positivt.