Mange ku med fortjeneste spendere knaster på salgstræning til deres mest kløgtige ansatte!!

I fjorten år har jeg styret nitten mindre vandrehjem i dk… Det går egentlig overdrevent godt… I de sidste ni år, er omsætningen seksdoblet. Så dét er jo bare rigtig dejligt! Men jeg har dog taget afgørelsen om at give det en ekstra skalle… Jeg påtænker at sende mine ansatte på et fire-ugers kursus i salgstræning {http://www.consilium-dk.dk/kurser/aabne-kurser/salgstraening.html}, samt et receptionist kursus » http://www.consilium-dk.dk/kurser/aabne-kurser/receptionist-kursus.html,!! Det just omtalte kursus i salgstræning er self. til mine sælgere, der snakker m. vores kommende kunder over tlf, & som skal være dygtige til non stop at sælge mere til kunden… Hvorimod det just nævnte receptionist kursus self skal udbydes mine i forvejen kompetente receptionister. Jeg tænker, at det er en helt igennem formidabel ide at bruge nogle moneter på henholdsvis det nævnte kursus i salgstræning, samt det andet nævnte receptionist kursus!! Det kan kom tilbage igen som en super god investering, idet min virksomhed dermed skaffer flere glade og tilfredse kunder. & glade kunder er lig med, at de kommer igen, og lægger flere penge i min virksomhed. Mange begejstrede gæster betyder ligeledes, at de taler om deres gode oplevelse videre til andre, som dermed OGSÅ kommer og ligger skejsere hos os.

For tre år siden har jeg også taget et professionelt kursus i salgstræning. Så jeg ved bar, hvor gigantisk en forskel sådan en form for kursus ka’ gøre – i hvert fald, såfremt det er en formidlingsdygtig lærer… Det er af den grund, at, jeg vil høre jer, underskønne læsere, om i kender, eller har hørt om, et firma, som offererer god undervisning i salgstræning… Det er fuldstændig essentielt, at dissse kurser sker i Faaborg, for her ligger min virksomhed!!! Yderligere ska’ jeg jo bruge et skarpt firma, som udbyder et mere snævert receptionist kursus!! Jeg har så meget behov for HJÆLP, for på World Wide web finder jeg en million valg-muligheder! Men jeg føler bare, at det er umuligt at finde ud af, hvilke bureauer, der rent faktisk er dygtige til deres arbejde… Og jeg ønsker self udelukkende at smide så mange penge efter disse kurser, hvis mine ansatte faktisk får noget ud af dem!!