Lyst til efterskole klaver og efterskole sang – min store pige googler på efterskole klassisk musik

Undertegnede er tyvstartet før tid og spekulerer på upcoming ønsker til julen trods det at det nok syner en smule tidligt og påtænker mine ønsker til julen…

Forfængelige mig vil gerne have et styks spritnyt glattejern (http://www.cleanskin.dk/products/smart-elektrisk-harborste)/fladjern (http://www.cleanskin.dk/collections/elektronik), så jeg har mulighed for at styre de mange drilske hvirvler i håret. Min tanke er tillige, at vil ønske noget hudpleje (http://www.cleanskin.dk/collections/hudpleje). Lille mig bruger kun forskelligt prisvenligt hudpleje nu, så her for tiden vil jeg gerne i gang med at anvende noget bedre. Jeg grubler over hudpleje der rummer den slags serum og lige pludselig har jeg snart en alder, hvor jeg vil altså undgå rynker. Creme til øjenomgivelserne kunne også blive godt blive aktuelt en dag. Jeg vil rigtig gerne opstarte med noget effektivt hudpleje, som skal dutte og holde, deres anprisninger.

Mit det udtjente fladjern/glattejern funker temmelig dårligt. Det bliver ikk’ hærderligt varmt trods det er virkelig længe om begynde at varme op. Så et nyt glattejern/fladjern skal uden undtagelse på årets ønskeseddel. Min mor giver det sikkert til mig. Hun negler jo ind imellem mit glattejern/fladjern og hun forstår, at det varmer virkelig sløjt. Derfor tror jeg, min mor forærer hende og jeg et styks effektivt glattejern/fladjern, når hun selv kommer jo til at benytte det selv.