Lille mig er begyndt på håndbold efterskole

Lille jeg har nu boet på håndbold efterskole [http://www.halstedhus.dk/efterskole-haandbold] i Silkeborg i circa 5 uger. Og efterskoleopholdet virkelig går over samtlige af mine forventninger. Jeg var en smule rastløs over, hvordan det kunne være at bo flere måneder på håndboldefterskole. Jeg havde første dag og befandt mig lidt forlegen. Men vi alle har det præcis på samme måde. Min roomie Mia træner også efterskole håndbold, så hende og jeg kan følges af sted. Det var fedt da jeg var ny. Her for tiden har jeg primært blevet på knus med dem, som ligesom jeg selv træner på håndboldefterskole linjen. På skolen går der over 83 fyre og piger i alt, såeh tro ikke at man easy peasy kan memorere alle navne på de folk, du ikke lige har fag eller træner med.

Om håndboldefterskolen

På min håndbold efterskole er alle op før syv … fordi vi skal jogge Surt! Hyggejeg vil helst få havrefras under min dundyne uden at skynde mig. Efter løbeturen anrettes der derimod øko morgen buffet. Derefter skal vi have almindelig undervisning. Størstedelen af eftermiddagen udøver jeg efterskole håndbold. Alle unge fra håndbold efterskole plus de øvrige linier indtager aftensmad omkring klokken 6. Bagefter skal! alle unge slappe af i værelserne i en lektietime. Stilletimen er egentligt temmelig hyggeligt at få en smule tid, hvor alle slapper af og laver lektier. Karina og jeg ved ikke, hvornår de lektier ellers skulle blive fikset. Resten af dagen går vi til dansk eller engelsk eller træner efterskole håndbold – og derefter hænder der evig og altid underholdning. Folk på gangen fremviser billeder, mine venner og jeg fejrer som vi bor på gang med, vi konkurrerer i Bezzerwizzer, holder komedier, øver lancier og så har en af de kloge stiftet en ordleg. Stilletiden er omkring det eneste tidspunkt, hvor folk laver lektier og er alene.