Lidt angående at opleve stemningen på efterskolerne til Efterskolernes Dag

Går du efter at beslutte dig for den hyggeligste efterskole. Jeg var længe ret meget uoverskuelig omkring, hvaffor en skole jeg skulle tage. Gudskelov fik jeg anbefalet Efterskolernes Dag (http://www.halstedhus.dk/tilmelding/efterskolernes-dag). Efterskolernes Dag er et tidspunkt, hvor skolerne har åbent for nysgerrige, så man kan kigge forbi. Du bliver sandsynligvis travl, men skønt vil det være at se de efterskoler du har kig på og mærke lærerne og eleverne.

Et lykketræf var det at min mor og mig drog til Efterskolernes Dag inden at jeg tog beslutning om min efterskole. Da jeg kom hjem fra Efterskolernes Dag besluttede jeg, hvilket sted jeg ville ansøge. Jeg ombestemte mig faktisk på grund af Efterskolernes Dag. Jeg kunne vurdere, hvordan eleverne på den anden skole lignede mig, det var tydeligt.

Efterskolernes Dag er begivenhed som at der er lidt forvirrende. Mine forældre har ik nogen dyt, men vi lånte morbrors gamle VOlvo, så det var muligt at møde dem alle sammen. Dengang vi var kommet til skole nr 2 på Efterskolernes Dag vidste jeg nu godt, at den denne efterskole ville jeg udvælge mig.