Lejeboliger efterspørges – Nærmere bestemt lejebolig Østerbro + Lejebolig Hellerup og på den anden side lejebolig Sydsjælland & Lejebolig Vestsjælland

Jeg og søster er for tiden begyndt på at søge efter lejeboliger. Hende og jeg har spekuleret over om at hende og jeg sku’ lede efter lejeboliger i fællesskab hvor vi kunne have logi sammen med hinanden eller i samme område. Men ideen virker virkelig ik’. Hende og jeg er ret forskellige, og hvor bymusen her googler på lejebolig Hellerup eller lejebolig Østerbro, så googler min søster efter ”lejebolig sydsjælland” og ”lejebolig vestsjælland”.

Jeg er virkelig en bytøj, der er glad for Østerbro og at ligge i Fælledparken. I stedet drømmer søs om at blive mor inden hun er blevet femogtyve, ligesom hun helst vil leve i en murermestervilla der har æbletræer & rart sammenhold med naboerne. Begge søger vi efter hyggelige lejeboliger, men min søster og jeg ska’ sandelig ik liiige traske i søsterkollektiv, som min søster og jeg ellers har snakket om tidligere. Så undertegnede går efter lejebolig Østerbro eller lejebolig Hellerup, hvor jeg er tæt på København, men dog i den mere afslappede ende af København. Og Pia ser mod et styk lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Sydsjælland. Dog er vi søstre på samme sti omkring at vores lejeboliger skal ligge på Sjælland. Så længere væk er hende og jeg heller ikke fra hinanden.

Lejebolig Sydsjælland / lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Hellerup/lejebolig Østerbro. Søster og jeg taster hver vores beliggenhed ind for de kommende lejeboliger, når jeg og hende opslår, dog kan vi støtte hverandre med at holde styr på de bedste formidlere af lejeboliger og regler for lejekontrakter og fremleje.