Kender i læsere til e-cigaretter eller den slags e-liquid eller e-juice? Sikkert såfremt I gerne vil sluta röka

Drømmer du om at Sluta röka? Mig og bedsteveninden er begge 2 standset med cigaretrygningen. Sejt ikk’? Jeg + min veninde gennemførte vores rygestop med brug af e-cigaretter som gør brug af e-liquid/e-juice. Vurderer I læsere ikk’ rygestoppet er super sejt af os. At sluta röka, som det hedder hvor jeg bor i Stockholm, har været en smule krævende i opstarten, men jeg ka’ bestemt slå et slag for at gøre brug af e-cigaretter med e-liquid eller e-juice når rygestoppet skal gennemføres.

Til fester kan jeg nemt mangle mine almindelige tobak eller e-cigaretter. Men moi mangler godt nok ikk cigaretlugten. Som følge af det er jeg sørme glad for at det er lykkedes med at sluta röka og stolte jeg vil anbefale e-cigaretter der kører på e-liquid/e-juice til alle mine venner og bekendte, der vil sluta röka/droppe tobakken. Det har gjort rygestoppet absolut lettere – vel duftende.

Såvel Elin som undertegnede har flere gange arbejdet på at sluta röka. Jeg plus veninden forsøgte med et hurtigt stop, plaster og barndomsveninden har tillige prøvet hypnoseterapi – alt uden triumf . Men gennem e-cigaretter med e-juice eller e-liquid gik sluta röka rigtig meget bedre. Hende og mig begyndte med projekt sluta röka for cirka et år siden, og stadigvæk er stolte mig hundrede procent sluppet for såvel e-cigaretter som almene cigs, i mens bedsteveninden stadig tyr til e-cigaretter indeholdende e-liquid/e-juice i den laveste mængde nikotin.