Kærestens og mins større beslutning vedr. hegn – enten Skagenshegn eller støjhegn

Kæresten og jeg udvider snart med en lille hundehvalp. Derfor tog ham og jeg os sammen til noget praktisk, som vi i lang tid har undladt at tænke på. Nu skal vi indkøbe et hegn [www.hegns-snedkeren.dk/hegn] om haven. Et hegn er jo en stor beslutning & ikke et arbejde, manden og jeg liige fik fikset imens ellers haveglade mig starter på at tage haven i brug og erhverve diverse ting derud til. Men han har besluttet at i denne uge skal det blive valgt.

Det går ikk med en have som ikke er lukket med et hegn, når kæresten og jeg lige straks modtager hund. Nu dukker uenigheden op om min kæreste og mig ønsker et styk støjhegn [www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn] eller et Skagenshegn [www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn].

Jeg selv kan bedst lide det pæne Skagenshegn. Et Skagenshegn er enkelt & råhvidt & jo liidt traditionelt. Skagenshegnet er i en god højde, & den stil passer så godt med undertegnedes forestillinger vedr. masser af blomster tæt på et kridhvide stakit som et Skagenshegn er.

Manden argumenterer godt for et støjhegn, som absolut er ret nyttigt & som navnet antyder skærmer for støjen fra ringvejen, ligger nær bag vores hus. Undertegnede kan sagtens følge alle hans hovedpunkter omkring det støjhegn. Jeg tænker kun at et hegn som det han foreslår virker ret højt og tæt. Hans model med et støjhegn afkaster naturligvis som bonus mer’ privatliv. Og jeg kan også godt sætte klatrende planter op af det.

Ville I beslutte jer for et lækkert Skagenshegn eller i stedet det kedelige men praktiske støjhegn, hvis I læsere præcis som jeg og min mand boede klods op af trafikstøj og skulle have hegn? Jeg og manden skal få valgt det åndssvage hegn inden længe.