Jeg skal starte på efterskole Jylland til sommer

Efterskole Jylland skal jeg starte på til sommer, men jeg har endnu ikke helt valgt hvad for én, jeg vil starte på. Jeg er nemlig ej sikker på, hvad for nogle fag som jeg vil fordybe mig i. Talrige hobbyer har jeg, så som kunst, animation & IT såvel som musik og teater, fordi jeg er rigtig kreativ. Pga. det vil det være oplagt at starte på enten en musikefterskole, IT efterskole, teaterefterskole, animation efterskole eller kunst efterskole. Dét, som jeg ved 100 %, er at jeg vil begynde på en kreativ efterskole. Uanset om jeg beslutter mig for en kunst efterskole, teaterefterskole, musikefterskole, IT efterskole el. animation efterskole, ser jeg gerne, at hele efterskolen er kreativ. Så er det nemlig muligt for mig at lave et eller andet nyskabende efter de almindelige lektioner, såfremt jeg har lysten til dette. På trods af at jeg endnu ikke helt har besluttet mig ift., hvilken kreativ efterskole jeg skal starte på, glæder jeg mig allerede meget. Idéen om efterskole Jylland gør mig spændt, for jeg kan slet ikke vente på, at jeg langt om længe kan tage derhen.

Jeg ser naturligvis frem til at blive udfordret i de forskellige fag, jeg vælger, men mest af alt ser jeg frem til at møde en masse nye personer samt at få utallige eventyr. Lige meget hvad vil det antageligvis blive et uforglemmeligt år.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>