Jeg har til alle tider arbejdet med snerydning København hovedsagligt.

Jeg ønsker at dele med Jer noget rigtig vildt. Jeg har etableret min egen snerydningsgesjæft. Det er en drøm, som jeg har haft i lang tid. Men jeg fornemmede, at nu var et udmærket tidspunkt. & det var ik’ en mulighed at droppe mit højeste ønske. Det passede rigtig godt med, at vores to små børn er begyndt i 7. Klasse, så de ik’ har brug for lige så meget hjælp som da de var nyfødt. Min oplyste kone bekendtgjorde, at såfremt jeg havde i sinde at realisere min drøm, måtte det ske nu, før at vi begge blev gamle og trætte! Min forretning offererer snerydning København [www.totalsnerydning.dk/snerydning] fortrinsvis, og saltning af veje [www.totalsnerydning.dk/saltning] og en formidabel glatførebekæmpelse [www.totalsnerydning.dk/saltning/glatfoerebekaempelse]. Jeg har i mange år arbejdet med glatførebekæmpelse, fortrinsvis snerydning København & saltning af veje. Men jeg ønskede nye og udviklende udfordringer, og jeg har altid haft en drøm om at blive chef. Og jeg traf afgørelsen om at forblive indenfor samme niche-felt.

Dét at være forretningsejer er fuldkommen nyt og ukendt for mig… Og her afhænger jeg af Jer! Jeg håber på, at I lægger inde med nogle kloge vejledninger desangående dette emne. Jeg har tidligere overvejet at tilmelde mig aftenkurser for at tilegne mig viden omkring dette felt. Men jeg må beklageligvis indrømme, at jeg ikke føler, at der er tid til det. Så jeg tænker, at jeg sideløbende med mine andre ting på egen hånd kan lære at begribe det allermest vigtige. Jeg har i sidste uge oplevet, hvordan det store internet er et godt sted at få indblik i andres erfaringer. Jeg deler glædeligt min erfaring med generel glatførebekæmpelse, samt saltning af veje samt min erfaring med fortrinsvis snerydning København. Men evt. er dét ik sådan en erfaring, som de fleste mennesker leder efter! I mellemtiden beder jeg til Gud om, at I ligger inde med viden og erfaringer, som kan gøre mit liv lettere. I forvejen synes jeg, at der er fantastisk mange forpligtelser som skal ordnes, i forbindelse med etableringen af mit hjertebarn; firmaet. Så hvis I kan give mig en hjælpende hånd, ville jeg blive fantastisk taknemmelig!