Jeg har en perleveninde der har et uroligt barn, som nok får glæde af Tangle motorik legetøj

Min nære perleveninde har fået et uroligt barn. Sønnike har indlæringsbesvær, og hun er bekymret for, at han har ADHD. Hun fremstiller gentagne gange alle sine udfordringer og de bekymringer, som hun døjer med. På den baggrund har jeg søgt lidt på nettet for at se, hvorvidt jeg kunne snuble over noget, som kunne hjælpe hende. Jeg overvejede allerførst en gave hende, men så faldt jeg over en side, hvor en mor berettede, at hun havde kæmpe glæde af at give sin datter Tangle motorik legetøj , www.professorterning.dk, . Bloggeren fortalte, at hendes skolebarn havde svær ADHD og svært ved at koncentrere sig og var et uroligt barn i skolen. Men ved hjælp af Tangle motorik legetøj som f.eks. indlæringsværktøj og bolde, kan han nu lettere afstresse og lukke støj i klassen ude. Det lyder som noget for min veninde og hendes søn.

Jeg researchede lidt ekstra og kom ind på en side, hvor der står, at Tangle faktisk er en af de bedste producenter af motorik legetøj, og at fysser og læger anbefaler det, så fremt du har et uroligt barn. Et uroligt barn har øjensynligt enorm glæde af at bruge hænderne mens de eksempelvis går i skole og skal høre på folkeskolelæreren. Et motorik legetøj neddysser ganske enkelt ungens rastløshed og urolighed og skulle også hjælpe på ungens almindelige udvikling. Tjah, det er sgu næsten lige før, at mit eget barn også skal have sig sådan en Tangle dims, når hun starter i skole til sommer. Godt nok er hun ikke særlig urolig – bortset fra at hun er 6 år – men mindre stress og rastløshed kunne hun da også have glæde af.