Jeg har en mellemstor butik, der indeholder alle typer af solarlux plus det bedste med hensyn til et plastvindue

At et besøg i min forretning bestemt skal være en eventyrlig begivenhed, er jeg interesseret i. Min gesjæft, samt at stå på egne ben lever jeg for, og at bevise for verden, at jeg er værdifuld. Min rådgivning resulterer i, at jeg sover godt om natten!

At blive indehaver af egen gesjæft, har altid stået som endemålet. Lige så langt jeg kan mindes, har egen forretning været en kæmpe fantasi for mig. Jeg har oplevet en kras start på livet, og jeg er af den overbevisning, måske, at dét er baggrunden for, at jeg er indehaver af et enormt ønske om at være selvstændig. En kære far til at hjælpe mig på vej eksisterede her ikke. Igennem utallige måneder har jeg været ejer af min egen virksomhed.

Min butik sælger ting til det funktionelle hjem, eksempelvis et plastvindue til en vinterhave, solarlux, udendørs foldedøre til en terrasseoverdækning, et pvc vindue samt en plastdør til, hvor den er behøvet. Lige så snart, at en køber går ind i min forretning og efterspørger et brugbart plastvindue, en speciel type solarlux, en speciel vinterhave, et pvc vindue til deres terrasseoverdækning, nogle særlige udendørs foldedøre, eller en innovativ plastdør, er jeg klar med min kløgtige rådgivning. Jeg er bevidst om, at det førnævnte tit bevirker, at forretningen kører med afkast. Men som det absolut vigtigste begærer jeg at opbygge et forhold til mine købere. Samtidig ønsker jeg, at hjælpe de handlende med at udvælge dét helt formfuldendte plastvindue samt solarlux, og indrette sig med den vinterhave, de i længere tid har ønsket sig, det pæneste pvc vindue til deres terrasseoverdækning, samt de udendørs foldedøre, og den plastdør, som de ikke vidste de manglede.

Naturligvis er jeg dertil engageret i, at mine ”gæster” rent faktisk køber det plastvindue, den solarlux, den vinterhave, det pvc vindue, den terrasseoverdækning, de udendørs foldedøre, eller den plastdør, der indgår i mit varelager. Branchen, jeg er i, føles skruppelløs, samt derfor er der kamp om de mulige kunder, men jeg har altid været en fighter…