Jeg er vild med kostumer – godt der snart er hawaiifest

Mine veninder og jeg elsker at klæde os ud. Jeg har det som om, at jeg har det ekstra sjovt, når jeg springer i et kostume og bliver den gode eller onde fe, zoombie eller pirat. Jeg har det vidst fra mine forældre. Min far er vores alle sammens julemand med tyk mave og det hele. Og min mor er pædagog og hun har ganske tit et federe kostume end vuggestuebørnene, når der er udklædningsfest på hendes arbejde.

Da jeg var lille var jeg altid klædt ud til fastelavn og engang jeg var 4 år, gik jeg rundt i min prinsessekjole og bare tæer hele året. I dag griber jeg hver eneste chance og tager kostumer på til halloweenfester, julehygge, tyrolerfest, maskeballer og selvfølgelig fastelavn. Jeg må se at få mig nogle børn, så jeg har en undskyldning for at tage til endnu flere udklædningsfester.

Skal det være hurtigt og nemt leder vi på internettet og finder fulde kostumer, og det kan overraskende nok betale sig end at finde tøj i h&m. Somme tider bruger jeg kun penge på en paryk eller accessory (argh hvordan staver man til det) og søger så det øvrige i mine egne ting eller i genneren. Jeg har engang været udklædt som pirat med en gammel hvid lidt for stor skjorte fra Røde kors, en flaske rom fra barskabet, sorte bukser, min mors støvler, min lillesøsters spraglede tørklæde – og så en pirathat fra en kostume butik.

Næste fest har Mad Men 50ér tema. Mit kostume er nogenlunde klar med pumps og fin kjole. Jeg mangler bare en 1950’er paryk, for mit hår er ikke så 1950-er agtigt.