Jeg er simpelthen utrolig træt af at fikse post dag ud plus dag ind – jeg mangler falsemaskiner

Hele arbejdsdagen er jeg her & falser papirer, anbringer dokumenterne i konvolutter og beregner porto i utallige arbejdstimer, samt det føler jeg mig altså meget færdig med. Lige indtil vi begyndte at firdoble vores forsendelser, har det nu været et rart arbejde, for jeg blev egentlig hyret som receptionist. Jeg har altså ej tid til andet end at sende breve, så jeg vil foreslå, at selskabet investerer i et par maskiner, der kan klare opgaverne i stedet. Jeg har fået berettet, at falsemaskiner » http://danastar.dk/produktkategori/falsemaskiner, bliver en fornuftig investering, for de ordner falsningen let plus snildt. Benyttende falsemaskiner undgår man også ulige sammenfoldninger plus fedtfingre på forsendelserne, hvilket rent ud sagt føles rigtig uprofessionelt.

Så jeg aldrig er nødt til at være bange for, hvorvidt vores breve nu får rigtig porto eller ej, eksisterer der en frankeringsservice » http://danastar.dk/mere_info/frankeringsservice,, som er i stand til at sætte porto på forsendelser med de nyeste priser, har jeg på samme tid fået fortalt. En frankeringsservice bliver i tillæg hertil betydeligt mindre dyrt end at anvende frimærker, så der er rigtig mange udgifter at spare for firmaet. Pga. at jeg ikke behøver løbe ud for at skaffe frimærker flere gange om ugen, opsparer vi samtidig også utallige timer. Af den grund at alting vil blive samlet i min frankeringsservice, undgår jeg samtidig at holde regnskab over alle omkostningerne anvendende en frankeringsmaskine pris » http://danastar.dk/mere_info/frankeringsmaskine_pris,.