Jeg er blevet en vedholdende foregangsmand for nye røgalarmer

Med ét var der en gennemtrængende hylen. Min allerførste idé gik på, at det var overdrevent belastende, for jeg var segnefærdig, og kunne kun tænke på at sove. Efterfølgende falder det mig ind, at det er min handlekraftige røgalarm, der er aktiv. Endnu engang er min primære idé ikke at rømme, uanset at en korrekt røgalarm er designet til at udfylde den opgave at varsle om snarlig risiko. Min spontane idé var derimod: den røgalarm er uhørt vedvarende!

Klarheden forekommer og jeg opdager, at den generende røgalarm bare er kaput, da undertegnede lynhurtigt finder ud af, at det ikke er en brand, der har startet den dens udløsnig. Det er nautrligt en forbavselse at erfare, at min røgalarm udelukkende begyndte på grund af en mangel. Ikke desto mindre vedbliver min røgalarm ved med at være træls. Røgalarmer - www.ista.dk/produkter/roegalarmer/fumonicr_3/index.html – er soleklart skabt således, at de ikke blot kan afbrydes. Røgalarmer er skabt til i al fremtid at være lydhør. Da jeg erfarer, at min røgalarm er begyndt, grundet den mangler batteri, er min lykke selvfølgelig betydelig. Da jeg umiddelbart dernæst bliver klar over, at røgalarmer er skabt således, at dens hyletone ikke afbrydes, når batteriet bliver pillet ud, føler jeg mig en smule sløv.

Åbenlyst er det kvikt den måde, som røgalarmer er designet. Trods alt kan jeg ikke skrinlægge, hvorledes min røgalarm nedbrudte min søvn! Jeg kunne rent ud sagt ikke afbryde min røgalarm, upåagtet adskillige udholdende undersøgelser. Nu føler jeg mig selvfølgelig lykkelig over, at der ikke var flammer i min gang, på samme tid er jeg overstadig over, hvor mageløst røgalarmer er skabt.