Jeg elsker påfundet omkring kulturrejser andalusien

Jeg jobber som en sindssyg mht at få råd til at drage et stk informerende langfart. Undertegnede sværmer om rejsemål, for eksempel Den kinesiske mur og Island. Men undertegnede havde undervisning i spansk i gymnasiet og foretrækker at arbejde mere tid ned i det spanske sprog og kultur, så pga dette vælger jeg især kulturrejser , http://www.hjertingrejser.dk/spanien, andalusien. Travle jeg har i bedste fald 4-5 uger, forud at jeg må retur og opstarte første semester, men mange kulturrejser er rigtig lange. Så kulturrejser andalusien , http://www.hjertingrejser.dk/kulturrejser-andalusien, på maks ca. 30 dage må være at foretrække.

Jeg har heldigvis opdaget en forhandler af kulturrejser der sammensætter kulturrejser andalusien på 7 – 28 dage. Super godt. Med 4 ugers kulturrejser kan jeg formå at lære en masse. Mens det ikke er kulturrejser der er på 3-5 måneder, der stiller krav til at undertegnede sgu skal betale store summer – og maybe får hjemve eller evner at bli’e ganske ensom og småtrist. Så resultatrig virker lidt introverte mig heller ikk til at træffe helt nye kammerater.

Til undertegnedes sind er ikke så lange kulturrejser må være upåklagelige. Jeg skal kun til at afgøre valget mellem flere kulturrejser andalusien samt hvilke dage som fungerer, så undertegnede kan komme til DK og opstarte studiet til lærer umiddelbart efter. Eksalterede jeg kommer ind på kulturrejser med alle og kan ik vente. Reelt genkender jeg nogle stykker, der går og planlægger kulturrejser Vietnam eller kulturrejser Andalusien eller i Afrika. Meget udbredt.