Interesseret i musik, børneteater plus motion? Et højskoleophold er præcis som skabt for dig

En del unge oplever, at de får svært ved at vide, hvad de skal tage sig til efter folkeskolen. Hvilken vej, de har lyst til at tage, behøver de nogle gange tid til at udforske, eller også føler de sig ikke tilstrækkeligt forberedt til gymnasiet. Ligegyldigt om det ligger i kor, børneteater eller sport, kan disse højskole kurser være den fornuftigste mulighed for at udvikle store samt små interesseområder, plus på samme tid få tid uden forældre til også at vokse.

Et højskoleophold bringer minder plus venskaber for livet, i tillæg til at flertallet af de teenagere på denne måde pludselig skal bo væk fra mor & far. Året er en ting, der giver indsigt samt modenhed.

Vores musiske almen højskole har enorm kærlighed til musik, og ligegyldigt typen af retning du ender med hos os, kommer her groft sagt uden undtagelse musiske fag indbygget i ugen. Vi giver tilmed mulighed for at anvende alle musikfaciliteter udenfor skemaet, noget flere af ungerne får en del gode stunder ud af. Vores højskole musik er også en teater højskole, hvor vi hvert år laver et fantastisk teatershow. Tips med hensyn til skuespil samt fremstilling af scenen bliver udviklet her. Kreativitet kaldes et alternativt fag, vores almen højskole betragter som betydningsfuld. En del varierende former for kreativitet & design, så som billedkunst, lerfigurer, fotografering plus design af smykker, kan denne skole tilbyde. Grænser kan slet og ret forestillingsevnen sætte.

Kropslig udvikling bliver, i tillæg til kreativ samt musisk læring, desforuden af stor vigtighed hos vores højskole. Alt fra fodbold til svømning og holdspil kan vælges her, plus masser af overlevelsesaktiviteter, som desuden styrker viljestyrke samt fysisk styrke.

Uanset hvilke fag, dine interesser ligger indenfor, findes der bestemte evner, vi med sikkerhed vil garantere, at vores højskole musik kan lære dig: holdfølelse, viljestyrke og beslutsomhed. Og dertil erfaringer som fx højskolerejser.