Individuel terapi er det fornuftigste valg, hvis du har indre dæmoner

Man vil helst fremstå som robust plus selvstændig, som værende en ansvarlig voksen. Det vil være et vægtigt nederlag, i det tilfælde at man skal søge støtte eller løber ind i situationer, som man ikke kan ordne alene. Imago terapi bør blive en fantastisk kompetent løsning, når vanskelighederne er af følelsesmæssig grund. At vedkende sig, at man besidder et problem, er for det meste det største step på vejen. Når man tilmelder sig en psykoterapeut, er dette skridt allerede taget. Dine sanser vil problemløst udfolde sig, samt du vil opleve enorm forbedret livskraft brugende en psykoterapeut. Til at begynde med kan udfordringer virke uden betydning, men de kan gradvist blive større samt til slut ødelægge dit daglige liv.

At familielivet eller en vigtig tæt relation er ved at gå i stykker, kan ligeså være svært at indse. Vha. den bedste parterapeut kan I snildt få relationen til at køre igen, og parterapi skaber mulighed til at indse de hæmninger, du oplever med din kæreste.

Du skal aldrig synes, at du er ensom med dine vanskeligheder, og med hjælp fra gruppeterapi har du muligheden for at udvikle dine menneskelige færdigheder. Det kan blive en væsentlig støtte at være klar over, at du ikke er alene om at have brug for hjælp – og du er aldrig ensom til gruppeterapi. Med individuel terapi ved en dygtig parterapeut kan du få styrke til at løse dine følelsesmæssige problemer, så du som alternativ kan få noget ud af dagligdagens utallige solskinsstråler.