Imago parterapi betragtes som værende den fornuftigste valgmulighed, hvis du har indre komplikationer

Såfremt man kalder sig menneske vil man hyppigst fremstå som værende dygtig samt selvstændig. Såfremt man bliver nødt til at spørge om hjælp eller ender i vanskeligheder, som man ikke er i stand til at klare selv, kan det være et betydeligt nederlag. Imago terapi » http://sorgenfripsykoterapi.dk/terapiens-former-en,-to,-mange/imago-metoden-som-parterapi, kan være en fantastisk kompetent løsning, i det tilfælde at problemerne har sjælelig grund. Det sværeste step til personlig udvikling bliver egentlig at bekende, at der findes et problem. Ved at vælge en psykoterapeut, bliver dette trin faktisk taget. Dine følelser kan trygt udfolde sig, så du har chancen for at få stor forbedret livskraft anvendende psykoterapi » http://sorgenfripsykoterapi.dk/er-livet-for-kort-til-psykoterapi,. For det meste vil udfordringer synes ubetydelige, men de vil langsomt blive værre og i sidste ende være en forhindring i dagligdagen.

At ægteskabet eller en anden tæt relation ikke fungerer godt, kan dertil være vanskeligt at erkende. Med en erfaren psykoterapeut vil I snart få tilværelsen sammen til at være positivt igen, & parterapi » http://sorgenfripsykoterapi.dk/er-terapi-noget-nyt-for-dig, giver dig rammerne til at acceptere de problemer, du står over for med din partner.

Du bliver ikke på noget tidspunkt nødsaget til at fornemme, at du befinder dig alene med dine hæmninger, plus med hjælp fra gruppeterapi gives du muligheden for at gennemarbejde dine sociale masker. Det bør blive en vigtig hjælp at være klar over, at du slet ikke kan siges at være det eneste menneske, der har brug for hjælp – samt du er ikke på noget tidspunkt ensom til gruppeterapi. Således at du i stedet har mulighed for at fokusere på tilværelsens utallige glæder, vil du vha. gruppeterapi ved en professionel psykoterapeut få hjælp til at vinde din indre kamp.