Iderige metoder til at skabe med pallerammer og paller som eur-paller/europaller

Eur-paller (jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=33) (jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=34) er et overkommeligt materiale at danne borde, stole og senge af.. Ofte vil du opdage genbrugte paller, pallerammer (www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27) og Eur-paller hos virksomheder. Alternativt har du altid mulighed for at købe eur-paller, andre paller, europaller og pallerammer til en god pris flere steder. Man behøver ikke absolut være mega håndværkeragtig, for at man let kan lave kraftige og afslappede møbler af paller og pallerammer.

Europaller/Eur-paller og lignende paller samt pallerammer kan eksempelvis gøres brug af til at anvende en sovebriks med et handy hovedgærde, rigeligt med luft omkring sengens madras og ben. I kan ligeledes bruge eur-paller, andre paller og europaller til dækket på din terrasse, imens pallerammer indflydelse er oplagte til køkkenbedet, de skal godt nok ik være imprægneret. Til urtebedet er pallerammer lette at bygge om. Eller omskab pallerammer sammen og få en have, som vokser i trappesystem. Ønsker du komme væk fra behandlede paller og pallerammer, så køb eur-paller. For de er ik’ tryk imprægnerede.

Lav et sofabord, du kan flytte rundt på med europalle eller eur-paller som har nogle hjul under. Du kan ligeledes male din europalle eller sæt 2-3 paller i forlængelse af hinanden og sæt dem op som en rustik hylde til bøger. Online er der store mængder af inspiration, hvor indretnings personer fortæller, hvordan man gør brug af paller såsom eur-paller/europalle og pallerammer som en cool og miljøvenlig bidrag til deres hjem.