I sidste uge er jeg blevet opslugt af at opstøve en frankeringsmaskine.

Jeg vil heads up inden I bliver skuffede! Der kommer lige nu, hvad nogle bestemt ville beskrive som et rigtig søvndyssende indlæg om frankeringsmaskiner! Men det forholder sig altså sådan, at mine ansatte & jeg har anerkendt, hvor moderne en såkaldt frankeringsmaskine er! Og mine ansatte & jeg har just nu bestemt, at jeg må spendere en vis mængde penge på en frankeringsmaskine til mit firma. For præcis elleve måneder siden påbegyndte jeg min virksomhed, & virksomheden har ekstemt hurtigt etableret sig. Den kendsgerning har som konsekvens, at vi i dag sender fantastisk meget mere post end vi gjorde i begyndelsen. Vi har erkendt, at man med hjælp fra en frankeringsmaskine har chancen for at spare ekstrem mange timer. I særdeleshed i mit nystartede firma, hvor vi for nu kun er få ansatte, vil det være tjekket med en frankeringsmaskine, fordi vi allerede oplever travlhed. Og så virker det jo usmart at bruge dyrebar tid på at klistre frimærker på breve! Så vi er i fællesskab blevet enige om at investere i en frankeringsmaskine.

Men spørgsmålet lyder, hvilken frankeringsmaskine, vi skal bruge gysser på. Jeg har forsøgt at skabe mig et overblik over udbuddet, men jeg har absolut ik truffet en beslutning. Jeg håber stærkt, at I er i stand til at hjælpe mig med at beslutte, hvilken frankeringsmaskine, jeg skal spendere gysser på. Der findes både lokale & udenlandske forhandlere af frankeringsmaskiner, og jeg besidder ik kompetencerne til at afgøre, hvor det ville være skønnest at gøre sin forretning. Helt instinktivt ville jeg vælge en dansk forhandler, fordi det så ville være lettere at kommunikere, såfremt jeg konfronteres med repareringer. Men samtidig oplever jeg, at de udenlandske forhandlere af frankeringsmaskiner koster færre moneter end de selskaber, der lægger i Danmark. Og som just formidlet, er jeg selvstændig erhvervsdrivende med en nyligt etableret virksomhed, som kun lige genererer et overskud. Så af den årsag er det afgørende, at jeg opsporer en frankeringsmaskine til en rimelig pris. Men selvfølgelig spiller maskinens kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Af den årsag: giv gerne tip top råd til en temmelig billig & holdbar frankeringsmaskine…