I min nyetablerede forretning sælger jeg en bestemt slags plastvindue og pvc vindue…

Igennem adskillige vintre har jeg brugt al min tid på min egen gesjæft. I al den tid jeg kan erindre, har dét været en hyppig drøm for mig… Det har evig og altid været et håb at være indehaver af egen gesjæft. Jeg har gennemlevet en hård begyndelse på livet, og jeg tror måske, at dét er derfor, at jeg er indehaver af et stort behov for at tackle mine hovedpiner på egen hånd. Der eksisterede ikke en forældre til at forberede mig på livets besværligheder. Min gesjæft videresælger ting til det funktionelle hjem, eksempelvis et plastvindue til en vinterhave, solarlux, udendørs foldedøre - www.win-door.dk/win-door-info/foldedoere.htm, til en terrasseoverdækning - www.win-door.dk/win-door-info/terrasseoverdaekning.htm – , et pvc vindue samt en plastdør - www.win-door.dk/win-door-info/plastdoere.htm, til, hvor der er brug for den. Jeg ønsker meget, at min forretning bliver ved med at være en god forretning!

De gange en handlende frekventerer forretningen & søger et moderne plastvindue, en speciel type solarlux, en skøn vinterhave, et pvc vindue til deres terrasseoverdækning, nogle specielle udendørs foldedøre, eller en funktionel plastdør, står jeg klar med min hjertelige vejledning. Jeg har interesse i, at et besøg i min forretning bestemt skal være en fortrinlig oplevelse. Selvfølgelig er jeg også interesseret i, at de handlende rent faktisk køber det plastvindue, den solarlux, den vinterhave, det pvc vindue, den terrasseoverdækning, de udendørs foldedøre, eller den plastdør, der alle er en del af mit varelager. Men som det mest væsentlige ønsker jeg et forhold til mine købere. Jeg er klar over, at dét i de fleste tilfælde forårsager, at en forretning styres med overskud. Jeg lever for min forretning, & for at iværksætter, & bevise for hele verden, at jeg er uvurderlig. Samtidig brænder jeg for, at hjælpe mine kunder med at udvælge dét helt formfuldendte plastvindue samt solarlux, og investere i den vinterhave, de i lang tid har ønsket sig, det rigtige pvc vindue til deres terrasseoverdækning, samt de udendørs foldedøre, og den plastdør, der de altid har drømt om. Min kompetente service gør, at jeg sover godt om natten.