I det tilfælde at du ej har evnerne til at fikse det triste gøremål alene, vil dødsboer ryddes af vores firma

Befinder du dig i den triste situation, at du har mistet din sidst levende forælder samt står tilbage med deres hus proppet med adskillige ældre ting & sager? I det tilfælde føler du dig sandsynligvis alt for nedslået til at tage hånd om det forladte dødsbo, for ikke at nævne de tusinde ting plus sager, dine forældre har fået samlet på gennem deres lange liv. Her findes uden diskussion specifikke ejendele, du selv vil få, eller som den afdøde har bestemt skal foræres til andre familimedlemmer, men de tilbageblivende ting vil du gerne skaffe dig af med. Anvendende denne virksomhed kan dødsboer ryddes, plus vi vil tilmed tilbyde specialrengøring bagefter – denne virksomhed kan tilbyde en fremragende udvej.

Idet dødsboer ryddes, bliver ejendelene delt ud til familiemedlemmer og solgt på auktion, og du er derfor ikke nødsaget til at holde styr på noget som helst andet end at fortælle os, på hvilket tidspunkt vores firma bør gå i gang. Bagefter vores specialrengøring bør du blive sikker på, at her næppe bliver en eneste nullermand tilbage, samt vores medarbejdere sørger for, at dit dødsbo er helt perfekt til nye lejere.

At du også skal rode med at afmelde deres ydelser eller rydde op i deres hus, forekommer det væsentligt at det hele ej bliver sværere af, idet man lige har mistet et menneske, man elskede. Vi tilbyder at klare den specialrengøring, der er nødt til at gøres idet dødsboer ryddes, så du i stedet for kan bevare de lykkelige minder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>