I dag skal jeg bruge instruktioner: opsøg tidens bedste Wittenborg automater!

Gesjæften, som jeg etablerede for næsten 6 år siden, har virkelig hurtigt etableret sig. Det faktum betyder, at firmaet i dag udsender meget mere post end vi gjorde i starten. At bruge dyrebar tid på at slikke på frimærker, virker jo virkelig uklogt!

Det er muligt, at det efterfølgende tekststykke ej vil optage jer specielt meget! Jeg har fundet ud af, at man med assistance fra en frankeringsmaskine har chancen for at spare fantastisk meget tid. & vi har just nu afgjort, at jeg må investere i en frankeringsmaskine til forretningens kontor.

Jeg har prøvet at skabe mig klarhed over frankeringsmaskine markedet, men jeg har slet ej taget et valg. Men spørgsmålet lyder, hvilken frankeringsmaskine, vi skal investere penge i. Helt instinktivt vil jeg vælge en hjemlig forhandler, af den grund, at det i så fald ville være ekstremt meget lettere at kommunikere, hvis jeg kommer til at opleve problemer. Der kan findes både danske og svenske sælgere af frankeringsmaskiner (http://danastar.dk/), og jeg besidder ikke kompetencerne til at vurdere, hvor det vil være mest tjekket at lægge sine penge. Men på den anden side mener jeg, at de uden landske sælgere af frankeringsmaskiner er billigere end de hjemlige forretninger. Og som allerede nævnt, er jeg selvstændig erhvervsdrivende med en nyligt åbnet virksomhed, der kun lige genererer et overskud.

Men ik desto mindre er sagen den, at mine kollegaer og jeg har indset, hvor anvendelig en såkaldt frankeringsmaskine er! Særligt i mit lille bitte firma, hvor vi for nu alene er få medarbejdere, ville det være klogt med en frankeringsmaskine, af den grund, at vi allerede oplever travlhed. Vi vil meget hellere bruge tiden på mere afgørende arbejdsopgaver, & til dét formål, spenderer vi moneter på en frankeringsmaskine. Så derfor er det afgørende, at jeg finder frem til en frankeringsmaskine til en rimelig pris. Men begribeligvis spiller kvalitet desuden ind på min beslutning af frankeringsmaskine. Så jeg håber på, med Jeres kyndige hjælp, at kunne opstøve en frankeringsmaskine, der opfylder begge af firmaets forestillinger… Jeg ser frem til, at I formår at hjælpe mig med at bestemme, hvilken frankeringsmaskine, som lever op til mine krav. Det var altså nu, hvad visse mennesker måske ville betegne som et rigtig uinteressant blogindlæg vedrørende frankeringsmaskiner!