Hvad ville I vælge af carporte i træ/træcarporte?

Gemalen og jegJeg og gemalen er som I ved rykket i parcelhus, og med det overvejer moi at det ville være oplagt, hvis mig og gemalen forkæler hjemmet en garage. Valget bliver ét af adskillige overlegne træcarporte som kan erhverves. er vi heldigvis blevet enige om heldigvis samstemmende. Undertegnede studerede praktisk taget diverse carporte i en længere periode og jeg er kun faldet over nogle ganske enkelt pisse fæle eksemplarer, som slet ikke står til vores nye parcelhus. Helsigvis så har jeg set dét at jeg og manden har muligheden for at indkøbe carporte i træ - http://shpavilloner.dk/andet/traecarporte, , og de træcarporte er bare så enkle. Damen her tænker ganske enkelt at de træcarporte syner pæne.

Mig og husbonden har planlagt at skulle ud at udvælge træcarporte grundet i at jeg synes, ar dét ik at mangle et sted, som jeg kan benytte til at rulle min cykel ind, når vejret er koldt og låsen kan fryse fast er vanskeligt. Samtidig vil Pete gerne vil have en af sådan nogle praktiske carporte i træ der sikrer et sted til bilen selvfølgelig, men desuden til at opbevare tilbehør til bilen, værktøj og maling med mere.

Næste punkt er at mig og herren blot vil komme frem til enighed omkring kulør og størrelse, fordi træcarporte ankommer i utallige varianter. Min gemal vil nok foretrække en af de neutrale carporte i træ, i mens undertegnede vil have træcarporte i overraskende farver, som enten er eller matcher til familiehuset.