Hvad præfererer I? – en bekostelig motorcykelforsikring eller tværtimod en billig motorcykel forsikring?

I formiddags kom min klasse og jeg hoppende & så en reklame, som førte kampagne for motorcykel forsikring [http://www.mondux.dk/Mondux/Forsikringer/Motorcykel/Om-forsikringen]. Som det første kom mange til at gruble over, om ik’ den rigtige stavemåde er: motorcykelforsikring [http://www.mondux.dk/Mondux/Forsikringer/Motorcykel]… Dernæst reflekterede flere over, af hvilken grund, at dét er vigtigt at besidde en motorcykelforsikring. Langt de fleste tror, at der er en ekstrem risiko for uheld forenet med at bevæge sig rundt på en MC, & derfor er dét uundværligt at investere i en motorcykel forsikring!

Mange finder forsikringer dyre. & langt de fleste tænker derfor ofte, om dét er den skarpeste ide. Men mange mennesker synes, at en motorcykelforsikring er uundværlig. De nævnte priser, vi alle sammen lagde mærke til var udtryk for en ret billig mc forsikring, af den grund er der absolut ingen tilgivelse for ej at købe en motorcykel forsikring. Dét var en enorm billig motorcykel forsikring, hvor alle har råd!

De førte også kampagne for en specifik type motorcykelforsikring: forsikring Harley Davidson [http://hog.mondux.dk/]. Dén art, knap så billig motorcykel forsikring sigter mod, naturligvis, lutter til motorcykel-ejere med en motorcykel af det brand. Forsikring Harley Davidson er ret meget mere værdifuldt, men det er ingen kioskbasker. Der er en begrundelse for, at forsikringsselskaberne ikke kan give tilbud på en billig mc forsikring til HD motorcykler. Det dikterer jo en speciel forsikring Harley Davidson, & disse er mere værdifulde, af den grund, at MC’en tillige koster mere. Derfor: hvis man ikke er villig til at betale dén sats, skal man som forbruger købe en anden type motorcykel, sådan man kan få en billig mc forsikring. Som allerede sagt, kommer man slet ik’ udenom at købe en forsikring, da assurancer skam ikke kun tegnes for en selv, men også for de folk man muligvis skader. Så vi synes, at det er aldeles barmhjertigt at købe en billig motorcykel forsikring!