Hermed er Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense overstået

Er Fyns hf-kursus, Hf Odense {www.vucfyn.dk/fynshfkursus} eller Hf Fyn noget for dig

Ved du allerede, hvad du drømmer om at være. Det er en mulighed, at du drømmer om at blive sygeplejerske, politibetjent eller pædagog, eller det kan være, at du går uden tøven efter en samfundsfaglig uddannelse på Odense Universitet.

Uanset hvilke drømme for din uddannelse, du tumler med, ved jeg, at Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn giver dig det absolut bedste udgangspunkt for at få drømmene til at gå i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu ved jeg, at jeg skal søge ind på uddannelsen til folkeskolelærer på seminariet, og jeg er ret sikker på at jeg skal starte på studiet.

Ved du ik endnu, hvad du kan se dig selv arbejde med som færdiguddannet? Det var jeg heller ikke klar over, da jeg begyndte. Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn giver dig et par år til at mærke efter. Det finder du ud af.

Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn – Gå efter dine drømme for fremtiden

Går du ud af 10. klasse til juni, og kunne du tænke dig at studere videre på en skole med vildt mange valgmuligheder? Såfremt du læser din hf på Fyn hos Hf Odense, Hf fyn eller Fyns hf-kursus, så kan du selv gå efter HF-en til nøjagtigt den retning, som du drømmer om at blive optaget på! Det var det rigtige for mig.

Som noget ekstra ved siden af den klassiske hf med valgfag på a, b og c, tilbyder de på Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense nemlig målrettede linjer: Sproglig Hf, pædagoglinjen, politilinjen samt naturfags- og sundhedslinjen. Disse er skræddersyede til bedst at berede dig på dit drømmestudie.

Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus adgangskrav

Har du lyst til at tage din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du først opfylde en række adgangskrav. Går du ud af 10. klasse til forår, skal din skole vurdere, om du er klar til at læse en hf-eksamen. For nogle er det nødvendigt, at tage til optagelsesprøve, før du kan tage HF’en hos Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense. Det var overhovedet ikke så slemt, som det kan lyde.

Er det længere end et år siden, at du er gået ud af 10. klasse? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense så tester dine faglige og personlige kvalifikationer.

Det skal du læsere sandsynligvis slippe fint igennem, så du kan komme igang på Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus