Her for tiden søger jeg på internettet på højskole journalistik og højskole kunst

Jeg bliver færdig med gymnasiet til sommer og har til hensigt det kommende efterår at drage på højskoleophold - www.odderhojskole.dk/lange-kurser/lange-kurser/bredde-og-fordybelse, på en rigtig god højskole - www.odderhojskole.dk/forside, . Journalistik og højskole kunst griber mig ganske betragteligt, og undertegnede grubler over om højskole kunst og højskole journalistik vil være én én af de logiske retninger, på den tid, hvor undertegende må beslutte mig for, hvad jeg vil studere videre. Tillige er jeg meget henrykt for musik – også højskole musik der egner sig til samspil & fællessang. Jeg har en veninde skal på et styk dedikeret højskole musik-linje, men nu er det således at jeg foretrækker at komme på et højskoleopholdindeholdende velassorterede fag og retninger jeg kan tage. Mon I har hørt om en sådan en højskole? Journalistik eller højskole musik-linje, som I kan anbefale?

En anden ting jeg spekulerer er, hvordan niveauet er på en højskole. Journalistik er nok meget påvirket, alt efter hvorvidt man er 24 lige som undertegnede eller måske er 38 og bare søger lidt adspredelse fra arbejdslivet. Uha jeg tror nu på at jeg ikke spilder tiden på en højskole. Kunst er lille jeg glad for. Om højskole kunst kun bli’r en kedelig tidsperiodegennemgang eller hvorvidt mit kreative jeg kommer til at selv at afprøve alle mine evner af med højskole kunst .

Nu søger jeg i hvert fald på internettet på en masse om højskole journalist og højskole journalistik og højskole kunst. Højskole sport - www.odderhojskole.dk/lange-kurser/sport-fitness/om-sport-fitness – undlader jeg bare he he. Desuden kommer ”højskole musik” desuden med for at tolke, hvorvidt jeg kan finde et styks højskoleophold, hvor jeg også kan slappe af med kor sang og samspil og en slags højskole musik. Det ville være så dejligt.

Internetsøger jeg på på højskole journalist og højskole kunst kommer der flere interessante skoler frem her nær Tilst, men heldigvis ik ligger lige i nægheden af mine forældre. Godt nok er undertegnede til højskole musik og højskole kunst og hygge, men forældrene må altså godt opholde dem et godt stykke på afstand af mit nærtstående højskoleophold. Så må søde far og mor komme ved koncertaftener og udstillinger og beundre den stolte datters højskole musik og min højskole kunst Det er sørme sket tidligere at tosserne dukker op uinviterede på gymnasiet.

Min broder søger undertegnede ikke tips fra, på trods af at han netop har været på højskole. Sport er Nords store interesse, og derfor var det klart nok et styk højskole sport-linje drengen gik efter, dengang han tog sit valg af højskole. Journalist skal han forhåbentligt ikk blive, når han staver så ringe grin. Storebroder er absolut ik’ til højskole kunst eller højskole journalistik.