Har du behov for et trailerkørekort til kørsel med trailer?

En campingvogn eller trailer – har du planer om at anskaffe det? I det tilfælde må du tage et såkaldt BE kørekort, for ellers må du ej køre med den. Trailer plus campingvogn er min far indehaver af, så derfor tager jeg et trailerkørekort - http://www.trailerjan.dk/ – , som også kaldes trailerkort - http://www.trailerjan.dk/hvad-kan-vi/be-korekort – , foruden et campingvogn kørekort, hvilket begge slags kørekort bliver betegnet som BE kørekort.

Hver eneste gang jeg skal anvende min fars trailer, er jeg nødsaget til at lade ham tage med, så han kører min bil, for det må jeg jo ikke, når jeg ej besidder trailerkørekort. Uheldigvis er han ikke så tryg ved at køre i bil mere, og pga. det ser jeg frem til at have et trailerkort, så jeg ej skal bede ham om at køre med hans trailer. Jeg anvender ofte traileren, så det vil blive ganske behageligt for mig at have et trailerkørekort.

Altid har jeg godt kunnet tænke mig at komme på ferie i campingvogn med min hustru & børnene, dog har det ikke været muligt at gøre, eftersom at jeg ikke har haft campingvogn kørekort. Vi tager til Frankrig i campingvognen, når jeg får mit campingvogn kørekort. Dengang jeg var barn, tog mine forældre og jeg altid på campingferie. I en masse år har min far nemlig ejet sin campingvogn plus sit BE kørekort. Der er ikke specielt længe til min køreprøve, og jeg håber på, at jeg består. Jeg glæder mig utrolig meget til at få mit BE kørekort.