Halloween kostumer til firma-udklædningsfest

Mig og min kollega/kammerat skal til firma-halloweenfest til november, så han spurgte mig, om jeg kan købe kostumer til os. Rigelige varierende halloween kostumer har jeg overvejet. Det er endog ligeledes i efterårsmånederne, at der er oktober-fest, der oprindeligt kommer fra Tyskland. Her klæder man sig i tyroler kostumer. Jeg tog af den grund på hovedgaden i kostumebutikken her den anden dag. Der var en masse halloween kostumer samt i øvrigt tyroler kostumer, men tillige rigtig meget godt tilbehør = sminke, masker, parykker, med mere. Kostumer kiggede jeg på i begyndelsen, så jeg kunne få inspiration. Shoppen havde kostumer i lange baner, og der var mange glimrende iblandt. Herefter ville jeg se på masker, parykker og sminke, og også her havde de et enormt udvalg. Nu købte jeg to ganske seje kostumer. Jeg tog hjem til min kollega for at vise ham vores halloween kostumer, efter jeg havde sluttet købet af kostumer. Han var glad, idet han opdagede, at vi skulle være vampyrer. Jeg fortalte ham for øvrigt om de der tyroler kostumer, og så talte vi om at tage til oktoberfest sammen i efteråret. Jeg kan ikke vente med at se min kammerat og jeg i vores dragter. Jeg har på fornemmelsen, at vi bliver uhyggelige i udklædningerne. Jeg kan herudover ikke vente med at se medarbejdernes udklædninger. Det bliver helt sikkert en spændende kostumefest. Udklædningsfester er af en eller anden grund altid lidt mere sjove end almindelige fester på vores job.