Fyns hf-kursus – Søg om optagelse og tag din HF midt på Fyn

Drømmer du om at begynde på en Hf Fyn?

Uanset hvilke drømme for dit fremtidige arbejde, du tumler med, er jeg sikker på, at en Hf Fyn vil give dig det absolut stærkeste udgangspunkt for at få dem til at gå i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu vil jeg læse til folkeskolelærer på seminaret, og jeg er ret sikker på at jeg bliver optaget. Måske ved du allerede, hvad du drømmer om at læse til. Det kan tænkes, at du ønsker at blive sygeplejerske, socialpædagog eller politibetjent, eller måske går du snarere efter et sprogligt studie på universitetet.

Ved du ikke, hvad du kunne tænke dig arbejde med om nogle år? Det vidste jeg heller ikke, da jeg begyndte. Men Fyns hf-kursus giver mulighed for 2 år til at vælge retning.

Hf Odense , http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus, – Gå efter dine drømme

Bliver du færdig med 9. klasse til juni, og ønsker du at få en uddannelse med mange valgmuligheder? Såfremt du tager din HF midt på Fyn hos Fyns Hf-kursus, så har du mulighed for at styre den til ganske nøjagtigt det studie, som du drømmer om!

Som noget ekstra ved siden af den almindelige Hf , hvor der er valgfag på a-, b- og c-niveau, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig liniern: Sproglig hf, Politilinjen, pædagoglinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. Disse linjer er hver især skræddersyet til bedst at forberede dig til din drømmeuddannelse.

Adgangskrav til Fyns hf-kursus

Vil du at tage din Hf Fyn hos Fyns hf-kursus? Så må du leve op til en hel masse adgangskrav. Er du gået ud af 10. klasse for mere end end et år siden? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor de så ser på dine faglige og personlige kompetencer.

Afslutter du 9. klasse til forår, skal din skole overveje, om du på nuværende tidspunkt kan læse en HF-eksamen. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på din hf hos Fyns hf-kursus. Det måtte jeg, men det var ikke rigtigt så slemt, som det lyder.