Funktionelle pallerammer skal enkelt anvendes til bede

Ved at bruge pallerammer - www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27, til bede er en af de store fordele, at de er lavet til at kunne placeres solidt på hinanden, hvilket resulterer i, at dit bed i realiteten kan blive i præcis den højde, du behager. Det hæver jordvarmen rundt om planterne, holder rødderne bort fra forurenet muld, og resulterer i en komfortabel luehøjde. Normalt bliver pallerammer måske ej en ting, folk ville associere med haven, men de forekommer sig rent ud sagt meget funktionelle! Dårligt plus naturligt træ bliver pallerammer oftest fremstillet af, hvorfor rammerne ej bør røre jordbunden. Man bør i stedet afskærme kontaktfladen med stof.

En del folk tænker nok, at de er for små, men jeg synes selv, at de har en ganske god størrelse til mellemstore bede indeholdende blomster & urter. Pallerammer er heldigvis billige, så hvis man fortryder, at man fik lavet et bed af dem, bliver det lykkeligvis ikke særlig mange lønninger, som blev anvendt forgæves. Til bedre at kunne opmagasinere ting på træpaller bruges pallerammer traditionelt, plus de er hurtige snildt at skille ad, såfremt rammerne ej bruges. At de har en fin størrelse er en anden fordel ved at benytte pallerammer som urtehave. At man blot bør tage chancen, er nok det bedste tip.

Kunne du tænke dig at anrette fine højbede, fordi du er i besiddelse af en have? Dermed får du nok svært ved at gøre dig klart, netop hvordan, disse højbede kan indrettes. Pallerammer er et simpelt forslag, jeg ligger inde med.