Fremskaber I kreamøbler af pallerammer og europaller i træ? Tænk ligeledes i plastpaller

Er I ligesom undertegnede kommet med på moden med at improvisere med europaller og pallerammer til at bygge et højbed, en seng eller en sofa? Sådan nogle pallerammer og europaller er funktionelle til at frembringe et tv-møbel, sofaer eller småborde.

Europaller og pallerammer af træ er så de mest søde. Men hold øje med, at gamle europaller tit er imprægnerede med måske skadelige stoffer. Med plastpaller i stedet vil du komme udenom, at de nye europaller og pallerammer afstår giftige stoffer indenfor.

Undertegnede vil i høj grad I benytter plastpaller hvis I planlægger at lave højbede. Det kan være svært at få viden om, hvad pallerammer og europaller i træ er behandlet med, og deraf er de lækre øko grøntsager, krydderurter og jordbær nu ikk så øko igen. Og hvem gider det.

Prøv gladeligt kræfter med at benytte plastpaller, europaller og pallerammer. Men hav i tankerne, ik at bruge de behandlede paller, hvis du planlægger at de fine møbler af pallerammer og europaller ska’ du planlægger at have dine møbler af pallerammer og europaller indendøre og/eller til opbevaring af noget spiselige. Plastpaller er optimale ,hvis det er dit behov. Såkaldte EUR pallerammer og europaller er ik trygimprægnerede, så køb dem, hvis I ikke er til plastpaller. .