Frankering har aldrig været så simpelt og billigt som nu

Med de kommende prisstigninger på frankerede breve, kan din forretning spare en del, ved at investere i en frankeringsløsning fra Frama (http://danastar.dk/frama/). Et almindeligt brev som er frimærkefrankeret vil fra april 2011 stige til 8 kr., mens et maskinefrankeret prostbrev til sammenligning kun vil koste 6,50 kroner. Et køb af en maskine til frankering (http://danastar.dk/mere_info/frankering) kan af den grund vise sig at være tjent hurtigt hjem. En undersøgelse fra Post Danmark peger på, at et frankeret brev virker mere seriøst. Med en løsning fra Frama, kan frankeringen af jeres breve klares lynhurtigt, nemt og endda også til en spotpris. Derudover får jeres forsendelser et mere højtideligt udseende, og I kan markedsføre virksomheden direkte på kuverten med et logo påtrykt.

Vi kan besvare ethvert behov i relation til portoløsninger og vi fører branchens førende produkter. Vi er specialister inden for postsystemer fra Frama, som vægter fortløbende udvikling af alle produkter, hvilket betyder, at vi til enhver tid leverer de mest fordelagtige og nyeste løsninger indenfor frankostempling. frankeringssystemer er værdsatte for deres lave vedligeholdelsesbehov og veludbyggede funktionaliteter, da vi ikke slækker på kvaliteten hos et frankeringsfirma. Tilfredse kunder helt central for os. Af den årsag kan sætte din lid til, at du og din forretning får en ideel løsning hos os hos et frankeringsfirma.

Her hos et frankeringsfirma går vi meget op i, at vores kunder er tilfredse. Glædeligvis tilkendegiver talrige uafhængige analyser, at netop et frankeringsfirma figurerer i toppen blandt markedets bedste, i forhold til kundetilfredsheden med vores frankeringsløsninger.

Påsætning af porto skal ikke partout være en besværlig og tidskrævende faktor for din virksomhed. Med en løsning fra Frama, kan din virksomhed opnå besparelser og frigøre mandetimer.