For firmaejere er en ordentlig lønservice vigtig

Idet man er ejerinde af ens eget firma, er det ekstremt fundamentalt at have god lønservice. Jeg har for omkring 5 mdr. siden begyndt med eget forretnigsselskab hvor der er en del tilknyttede. Egentlig har jeg opdaget en super løn-samarbejdspartner. Dette er nogle professionelle folk som tilbyder lønservice, og som tager ansvar for varetagelse af lønsedler, tidsregistrering, projektarbejder, job foruden medarbejderstaben. 100 % oplever jeg at det er dygtige plus glade personer, som forvalter min virksomheds lønservice såvel som de omkringliggende ydelser.

I tillæg til at fikse vores lønservice, klarer vores partner dertil det hele, der har at gøre med tidsregistrering. Det betyder, at de registrerer alverdens aspekter ved komme-gå-fravær, flextid, overarbejde, forhandlinger plus bemandingsplanlægning. Lige nu har vi hovedsageligt et dagligdags behov for mest den almindelig lønservice, idet jeg blot har ansat en halv snes ansatte. Men når vi har vokset sig omfangsrigt, vil det være overdrevet godt, at hver enkelt fastansatte på egen hånd har mulighed for at logge sig ind i planoversigten og herfra holde øje med sit fravær samt overskue løn, ferie/fridage osv. Derfor er jeg gennemgribende fornøjet med vores kontakt i relation til lønservice, p.g.a. at jeg personligt kan se store fremtidsudsigter såvel som det ser ud i nu som i fremtiden.

So far har jeg i hvert fald været glad for mit valg, og det uanset, at firmaet og jeg kun har kendt dette firma i relativt kort tid. Egentlig kan jeg blot føle, at præcis her har jeg fundet en lønservice med mega solid kaliber. Vi skal på ingen måde være nervøse for om de vigtige, administrationsmæssige ansvarsopgaver er helt under kontrol. Oplever vi noget, vi ikke er sikre på, så giver de os i tillæg til lønservice også en super kvalificeret guidning.