Familiedytten trænger til en slibning – og det vil blive en omgang sandblæsning el. glasblæsning

Familievognen skal have en dyb slibning. Vi undersøger lidt over, hvad man bør beslutte os for af slibning & bag efter undersøgt forskellen ml glasblæsning og sandblæsning. Jeg har set på en bilwebsite, at glasblæsning er en form for sandblæsning, og at glasblæsning, som navnet antyder, er en slibning der gennemføres med brug af små glaskugler i . Modsat sandblæsning skulle glasblæsning ikke virke hvæssende men mere udglatte over fladen . Derfor bliver undertegnede i tvivl, om en glasblæsning på sigt er det mest passende.

Undertegnedes farbror David forhørte sig, om Jeg vil bestille en prof autosliber der kan udføre slibning eller om vi vil udføre det på egen hånd. Min kæreste og jeg researchede en smule efter hjælp i forb. med at klare sandblæsning og glasblæsning på egen hånd, men undertegnede har sgu ik’ modet eller evnen for at springe ud i dét arbejde. Jeg er virkelig ikke vejens største håndværkertype. Og på 1 af websiderne der tilbyder hjælp til at klare sandblæsning på egen hånd, har vi læst, at man næsten kan at blæse familieøsen helt i udu, og at blæsnuningen sviner abnormt meget. Og jo, jeg ville sagtens se, at det går galt, hvis jeg prøver en gør-det-selv glasblæsning. Så vil vi snarere betale for et stk professionel slibning.

Efter den slibning er klaret skal vi have lakeret øsen. Og på det punkt er vi virkelig ikke samstemmige om valg af kuløren. Skal det blive en klassisk sølv eller sort, eller hvad med et stk opsigsvækkende orange eller rød. Det skal kæresten og jeg debattere i mens vi får pris på sandblæsning. Så må jeg og kæresten se, hvilken farve dytten får.