Få nye trepersienner til jeres store lejlighed

En ny, stor ejendom, som ligger super praktisk & har en dejlig udsigt, har vi lige købt. Villaen er i besiddelse af mægtige ruder, som giver meget lys, & ved hjælp af de råhvide vægge plus det skinnende plankegulv, virker det næsten som at befinde sig i naturen. Lidt i overkanten som at sidde udenfor, virker det egentlig uheldigt nok en gang i mellem, især såfremt der kommer stærk sollys en hel dag. Den slags med at sove sove til hen ad formiddagen, det kan vi slet ikke, for for det første bliver her super lyst på vores soveværelse omkring kl. 6 om morgenen. Der bliver faktisk super meget varme i sommerhalvåret, for i tillæg hertil kommer der kraftig sollys ind i ejendommen.

Derfor har vi tænkt os at anskaffe os nogle pæne trepersienner (www.jemtex.no/trepersienner.html), der kan skærme for solen plus i tillæg hertil garantere, at naboerne ikke har mulighed for at kigge helt ind i soveværelset hele tiden. Til vores soveværelse vil min mand plus jeg gerne have helt mørke plissegardiner, der kan udelukke alt solskin. Det er nok ikke særlig udfordrende, for her designes til alt held adskillige persienner til det formål. Et par trepersienner, der kan udelukke direkte lys, ønsker min husbond og jeg os blot til bryggerset: de behøver ikke blive mega pæne eller farverige. Det vanskelige bliver at blive enige om rullegardiner til stuen. Nogle simple, lyse lamellgardiner, måske med et stilfuldt mønster ønsker jeg mig, således at her stadigvæk kommer lys ind men uden at naboerne er i stand til at kigge ind. Trepersienner eller rullegardiner i stærke farver, vil min mand derimod gerne have, sådan at der kommer lidt liv i stuen.

Hvilken slags lamellgardiner min partner og jeg køber til sidst, vil udelukkende tiden svare på.