Et trægulv i eg, fyr, gran, ahorn, ask, birk eller bøg

Jeg ser frem til at anskaffe et nyt gardin. Et splinternyt gardin må jeg erhverve, af den grund at det gamle rullegardin er særdeles slidt. Jeg vil for øvrigt snart ud at købe et splinternyt trægulve, og nogle gulvtæpper har jeg yderligere tænkt på at erhverve. Jeg tror, at jeg vil erhverve et mørkt trægulve, af den årsag at et mørkt gulv er rigtig flot. Ligeledes mener jeg, at et sort gardin er ganske fint. Jeg vil tillige gerne have et mørkt trægulve, da det kommer til at være i god kontrast i forhold til min ganske lyse stue. Jeg kan dog ej vælge imellem et gulv lavet af eg, fyr, gran, ahorn, ask, birk el. bøg. Jeg kan tillige ej finde ud af, hvilket et gardin der vil være det bedste valg. Jeg erhverver antageligvis et rullegardin, ligesom jeg ejer på nuværende tidspunkt, men jeg vil få noget rådgivning af en sælger, når jeg alligevel skal købe et trægulve. I øvrigt skal jeg bestemme mig for, hvilken form for rullegardin jeg skal købe, af den årsag at man kan erhverve et væld af vekslende typer. Jeg tager tillige min mor med, pga. at hun har meget mere forstand på sådan noget end mig. Det er mit håb, at sælgeren i forretningen også vil give mig en hjælpende hånd med valgprocessen.