Erotik & sex i parforholdet, tak!

Noget mere erotik i parforholdet vil min fyr og jeg gerne have, så vi har været inde i en forretning med sexlegetøj [www.amoro.dk/shop/frontpage.html] sammen og fundet nogle forskellige ting, blandt andet en ny dildo [www.amoro.dk/shop/dildoer-884c1.html], som kan benyttes til at få det gode sexliv tilbage. Sjældent har vi sex, og når vi langt om længe har, er det lidt kedeligt, så nu vil vi prøve at anvende sexlegetøj for at få lysten til sex igen. Det sexlegetøj, min fyr og jeg var i besiddelse af i forvejen, var kun en dildo, som ej duede længere. Min fyr har haft så travlt på arbejdet, at sexlivet ikke er ligesom før, selvom han elsker erotik. Faktisk har han, så længe jeg har kendt ham, været glad for forspillet, og han kan godt lide at se mig onanere med en dildo, lige før vi har sex sammen.

Vi var inde i forretningen, som havde erotik & sexlegetøj forleden , og der anskaffede vi os masser af forskellige ting. Noget til ham plus ting til mig, som f.eks. en dildo, såvel som noget, vi begge to kommer til at nyde, købte vi. Temmelig sexet at se på sexlegetøj sammen med min fyr var det, og vi fik faktisk helt lyst til straks at gå hjem for at have sex – og vil I vide noget? Det gjorde vi!