Er du i tvivl om, hvad for noget du vil her i tilværelsen? Vælg højskoler i Danmark

Har I overvejet sådan et kursus i personlig planlægning {www.workbetter.dk/personligplanlaegning/c2pj} og effektivitet? Jeg er ganske travl ift mit arbejde, venner, hobbyerog bloggen i øjeblikket. Perhaps en anelse for travl. For jeg kan fornemme at distræte mig misser det daglige overblik, overser at beslutte mig for hvad jeg helst vil spendere min tid på og samtidig falder for tidsrøvere som Instagram og Facebook. Det er nok temmelig udbredt. Jeg havde derimod aldrig skænket det en tanke, at kunne gøre noget ved det inden jeg blev forklaret om kursus i personlig planlægning og effektivitet. Den slags et kursus i personlig planlægning lyder da en god idé for mig.

Sandelig om ik’ min svigerinde Susanne og jeg har scoret os plads på et styks kursus i personlig planlægning og effektivitet. trænger til mestre at prioritere og skelne mellem tidsrøvere og ting, der er vigtige for os. Så godt det bliver at lære mere om personlig planlægning – både i fritiden og ved mit arbejdei.

Undertegnede overvejede ikke at sætte tid af til personlig planlægning og effektivitet. Men når du læser om kurset, så lader det til, at det er solid tid brugt på at tage på kursus i personlig planlægning og bli’e skarpere.