Er det mest fantastisk at tage på udkig efter et huntonit eller et pergo gulv til min lille families soveværelse…

Dengang jeg var en bitte rolling tog min farfar mig evig og altid med til samtlige af de her butikker, hvor de solgte eksempelvis et slidstærkt pergo gulv & et termotag, eller de dyre plushegn, som mange siger er skønne, eller et bestemt slags huntonit gulv, og trapezplader. Han var enorm fortaler for at spendere adskillige formiddage i disse centre. Jeg tværtimod, kunne foreslå flere andre udflugter, jeg hellere havde overskud til. Men på den anden side holdte jeg af at spendere tid sammen med ham. Vi nød at fundere over virkelig mange forskellige problemstillinger, & det elskede jeg virkelig meget. Han var en ivrig gør-det-selv mand, & han værdsatte derfor at udvide sin ekspertise, og shoppe efter et nyt slags pergo gulv eller et termotag til vores soveværelse, eller også var han på udkig efter et plus hegn til legepladsen, eller udforskede markedet for trapezplader, samtidig med at han også lige udforskede kvaliteten på dyre huntonit planker!

Jeg tilbragte en enorm del af min barndomsår sammen med ham i byggemarkeder. & således er det dét, jeg erindrer tydeligst fra min barndom. Jeg har ofte funderet over, af hvilken grund, at han ik fik et job inden for hans interessefelt. Han kunne f.eks. have åbnet sin egen gesjæft med videresalg af eksempelvis et nyt pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit gulve, og trapezplader. Men det skal ytres han var begejstret for sit arbejde i Sparekassen Faaborg, på en og samme tid med at han holdte meget af alle sine fikserier i hjemmet. Jeg er klar over, at han mærkede en kolossal lethed, såfremt, at han syslede med disse projekter. Han var en kærlig mand, og således havde vi også virkelig mange dejlige hygge stunder. Det er selvom, at jeg ej interesserede mig for eksempelvis en ny slags pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit plader eller trapezplader. Jeg tog med til disse butikker, & hørte på ham fortælle, fordi jeg syntes om ham.