En særlig penisring er slet ikke til at få fingrene i en almindelig forretning.

Min anekdote er en fortælling om sex! Jeg synes ik selv, at min anekdote berører et svært emne, men nogen vil eventuelt synes anderledes end jeg. Sagen er den, at jeg har i sinde at blive selvstændig med en forretning med legetøj til sexlivet. Min gesjæft skal tilbyde kunder dildoer » http://www.amoro.dk/shop/dildoer-884c1.html,, glidecreme » http://www.amoro.dk/shop/glidecreme-943c1.html, & en speciel slags penisring » http://www.amoro.dk/shop/penisringe-872c1.html,. Jeg har i en længere periode blotlagt branchen, og det ligner overordentligt meget, at der er et hul, som jeg kan udnytte til min fordel. Der er virkelig ik tvivl om, at der eksisterer kolossalt mange bikse, som tjener deres skejsere på salg af dildoer, glidecreme samt en bestemt type penisring. Men nu er det jo sådan, at virkelig mange af disse bikse er placeret i de større landsbyer. Bor man ej i de større byer er der således udelukkende den mulighed tilbage at købe sine varer i en af de såkaldte netbutikker, der er sælgere af sex ting som eksempelvis dildoer og glidecreme. Bevæger man sig væk fra de større landsbyer er markedet for dildoer og glidecreme derfor ik overrendt. Og det er dén åbning, jeg vil udnytte til min fordel. Jeg påtænker at starte mine gesjæfter i de mindre byer, som ik’ allerede har den slags forretning.

Min allerstørste udfordring er, om jeg formår at tiltrække potentielle købere til en fysisk butik. For der er absolut skrevet en hel del om, at nethandel boomer lige nu, & at kurven alene er på vej op. Men jeg er overbevist om, at såfremt jeg formår at skabe nogle servicemindede bikse, hvor der er formidabelt at være, kan jeg tillokke & beholde mine kunder. Jeg har en forstilling om, at eksempelvis par kommer og besøge min lille biks, hvor de sammen kigger på dildoer & glidecreme. Besøget skal på den måde være en kæreste oplevelse. En oplevelse man får i fællesskab som partnere. Besøget skal således være med til at sætte ”spice” på tilværelsen… Hvilket en net-shop Never Ever ville formå at matche…