En rød maxi kjole er bare behagelig når vejret bliver lunere…

Vores skønneste ven er sin egen chef, & jeg tænker på, om jeg gøre det samme. Han har sin egen forretning, & forhandler materiel til joller, som for eksempel navigationsudstyr. Lige for tiden er afhændelsen af en ny påhængsmotor - www.vestfynsmarinecenter.dk/index.php/motorer, i hastig stigning. Jeg har set ham arbejde hårdt, så jeg er klar over, hvor meget det betinger at blive sin egen boss. Når et hverdagsliv er kendetegnet ved den frit stillede livsform, er der ik’ et præcist skel mellem arbejde & fridagene, hvilket skyldes, at grænseskellene imellem dem viskes ud. Dét har som konsekvens, at man ingenlunde har fri, af den grund, at man kontinuerligt vil tage sit job med hjem. & dét er en problematik, som gør mig vaklende, og resulterer i, at jeg endnu engang tænker over mine handlingsplaner for fremtiden. For menneskets liv er for stakket til at være så forjaget, at livet lutter går i tomgang.

Jeg har også visse skrupler ved, at jeg absolut ik har opdaget min passion. Min mand er optaget af mekanik, & for hvilken innovativ påhængsmotor, som er kommet i handlen. Jeg er derimod ikke vild af begejstring over, om en påhængsmotor er ny eller det modsatte. Min bedre halvdel fremfører tit beretninger om den og den påhængsmotor, og jeg kan registrere, at han er fascineret af det pågældende emne. & afslutningsvis må dét siges at være dét mest væsentligste når det vedrører vores liv på jorden: at blive bevidst om, hvad du absolut ikke kan undvære, & efterfølgende indrette sig efter, at du kan beskæftige dig med din passion resten af livet. Så er alle forvissede om, at vi mennesker bliver begejstret for livet!