En pavillon er den mest optimale metode til at få sunde potteplanter i haven

Trædrivhus » http://shpavilloner.dk/traedrivhus, eller pavillon » http://shpavilloner.dk/,?

Vi har kigget på såvel en havepavillon » http://shpavilloner.dk/havepavillon, som et trædrivhus & har en smule problemer ved sådan at kunne se forskellen. Et styk havepavillon kan jeg absolut se trone ude i haven. Undertegnede ser frem til at få mange potter og starte på at forårsspire dér i varmen, & den vil kunne være placeret i hjørnet af haven.

De to modeller lader mig være inden for med oplevelsen af at være uden for: Og dét er det, jeg går og har tanker om, samt såvel en havepavillon som et trædrivhus kan blive malet, de har begge plads hvor der kan være en smule plastikstole og potter. Måske er en pavillon lidt større end et styk trædrivhus?

Han vurderer, en pavillon er for pyssenysset. Jeg har så udpeget et trædrivhus i stedet, men han vurderer, at drivhuset er lige så tuttenuttet som at eje en havepavillon. Det alternativ er manden ikke interesseret i. Jeg har mulighed for at researche om gavnen ved et drivhus i træ – og det har jeg helt tal på.

Prisen, det kommer an på, bliver det måske. Nu er jeg altså nødt til at beherske mine indkøb og gå uden om at søge efter nyt og fint børnetøj til mine poder. For det bli´r hårdt at spare op – det forudsiger jeg allerede . Sagen er den, at jeg længe ønsket mig at få en havepavillon, og i sidste uge sagde min mand go! – så længe jeg selv dækker udgifterne, vil han give en hånd med at sætte det op.

Ligeledes vil jeg – og mine veninder – kunne hygge med en kop kaffe og studere boligblade, imens jeg ser blosmter og træer der er akurat uden for den nye pavillon. Men øh den store forskel ved at beslutte mig for trædrivhus eller pavillon har vi ikke overblik over.