En energimåler kan kun forbedre dit varmeregnskab dersom du er klar over hvorledes man foretager en rigtig aflæsning

En ny energimåler har jeg faktisk opsat på væggen i gangen i huset, som gør såvel aflæsning som mit varmeregnskab meget nemmere. Modellen har flere tilslutningsopgaver, og den besidder stor nøjagtighed. I min boligforening er vi opstartet med en større renovering. Dette arbejde involverer begribeligvis typiske locations som spisestue & badet & eksempelvis nye afløbsrør. Dog sker her desuden ting og sager omkring varme- og energiområdet.

Derfor er undertegnede vild med min nye måleinstallation, p.g.a. at jeg således er sikker på, at der med garanti har været den mest nøjagtige blandt alle aflæsninger. Foreningen skal desuden benytte numrene, grundet at revisoren udarbejder et fælles varmeregnskab der inkluderer beregning af, hvor meget jeg og naboerne henholdsvis må betale at betale a conto til det fælles varmeregnskab, & desuden skal jeg anvende aflæsningen til mit personlige varmeregnskab. Min nye energimåler, jeg har fået, kaldes i fagsprog varme- og kølemåler. En lang række bonusser omkring denne ser jeg.

Måleren rummer faktisk kommunikation uden grænser. På uvilkårlige dage er det mig påbudt at foretage en aflæsning af energimåleren i min bolig. Eller dette tænker jeg egentlig bare selv, for således skulle jeg når jeg aflæste den, jeg havde før. Dog er jeg ikke informeret, omkring om hjemmets nytilkomne inventar er professionel i sådan en grad, at mit energiselskab kan gennemføre aflæsningen fra distance. Centralt at få registreret aflæsningen, vil det under alle omstændigheder blive.