En benhård fodboldefterskole er ikke særlig svær at opstøve.

Et ophold på fodboldefterskole , www.halstedhus.dk/efterskole-fodbold, er, hvad min mellemste datter skal bruge det kommende skole-år på… Vi glæder os alle sammen helt enormt meget, men jeg må dog alligevel helt ærligt sige, at det samtidig kommer til at være mærkværdigt… Hun er det allerførste lille pus, der flyver fra reden, & vi skal prøve at forlige os med at være en mindre derhjemme. Det har længe været hendes dybeste ønske at blive optaget på en fodbold efterskole, af den årsag, at hun spiller kolossalt meget fodbold… Hun stræber efter at kunne forbedre sine evner ved at deltage i meget efterskole fodbold, af den årsag, at hun ligger inde med en forhåbning om at spille fodbold på et professionelt plan… Vi har af den grund valgt hendes kommende efterskole ud fra dét ene kriterium, at det var en fodbold efterskole, der var i stand til at offerere dygtigt efterskole fodbold. Og naturligvis var det en fodbold efterskole, der er anerkendt for lige netop fodbold-træning…

Da vi valgte efterskolen var det som om, at der var kolossalt lang tid til. Og nu er der egentlig ik’ særlig lang tid til, at hun i 365 dage hiver teltpælene op… Så vi alle har jo i grunden haft godt med tid til at vænne os til tanken, men jeg synes stadigvæk, at det bliver kedeligt ik´ at kunne kysse hende go’nat… Men på samme tid er jeg jo kodylt begejstret på hendes vegne, jeg er på ingen måde tvivlende omkring, at hun får et godt år på fodboldefterskole… Jeg gik jo faktisk selv på en fodboldefterskole, dengang jeg havde hendes alder, og jeg havde et underskønt skoleår..! Mit ophold på fodboldefterskole er faktisk et år, jeg dagligt tænker tilbage på. Så jeg forsøger at huske vores datter på, at hun skal være bevidst om at værdsætte opholdet, imens hun er der, fordi på ingen tid, er efterskoleåret gået… Jeg erindrer tydeligt, at jeg synes, at det år gik meget stærkt. Jeg er stolt af, at hun tager sit fodboldtalent alvorligt, så selvfølgelig skal hun spille så meget fodbold som muligt. Men samtidig skal hun være bevidst om at nyde det sociale også!