Efterskole teater er den beskæftigelse min datter er allermest begejstret for.

Det just kommende år bliver trist – min rare datter skal bruge et år på efterskole… Hendes ophold på et år er en ting hun helt helt alene har bestemt!! Men jeg vil sige, at jeg også er helt overbevist om, at et år væk hjemmefra er en kløgtig ide….! Vores super fortrinlige datter har beklagelivis været låst fast i en irriterende folkeskole-klasse, hvor der har udspillet sig en hel del fjendskab og mobning… Det er ik udelukkende vores højt elskede datter, at denne form for mobning er henvendt mod, men denne mobning har forårsaget en virkelig dårlig stemning. Og jeg tænker helt bestemt, at det er noget godt, at hun tager væk fra det… Hun vil gerne tilmeldes en efterskole sjælland… Dét har hun truffet som beslutning, af den årsag at det er tilpas langt væk fra hendes søde forældre!! Men samtidig ikke´ så langt, at det tager en milliard år at rejse hjem på weekend-visit… Hun går koloenormt meget op i klassisk dans, så vi leder efter en skole, hvor de kan tilbyde efterskole dans! Hun har danset rundt siden hun var helt lille, & har ALTID elsket at performe! Af den grund vil hun også gerne finde en efterskole, hvor de har rummet til, at man ka udføre efterskole teater.

Der er ik’ tvivl om, at min datters efterskoleophold på en efterskole sjælland er en virkelig god idé. Men ik desto mindre må jeg da også slå fast, at det bliver trist, at hun for en tid flytter fra os! Jeg tror med garanti, at det skyldes, at hun er det nr 1 barn, der skal bo ude… Heldigt for mig har vi stadig en hjemme i huset, vi kan overøse med kærlighed… Jeg er slet ikke tvivlende omkring, at hun kommer til at blive begejstret for at ku slå sig løs med både efterskole dans & efterskole teater. Så naturligvis ska hun tage på det ophold, også til trods for, at hendes Mamma har lidt (eller det vil sige meget!!) vanskeligt ved at give slip på sine rollinger…! Jeg var jo selv på en efterskole sjælland, af den grund forstår jeg, hvor fantastisk sådan et år på efterskole ka være… Jeg havde en fortrinlig tid på min efterskole, & dét under jeg hende naturligvis også!! Det er et meget persons-udviklende år, som hun med sikkerhed vil blive lykkelig for…