Efterskole engelsk og masser af sport? Jeg har truffet valg om den adventure efterskole i blandt adskillige efterskoler nordjylland

Skal I beslutte jer for efterskoler nordjylland , http://www.ranumefterskole.dk/, ? I så fald må søde jeg snakke godt om netop den adventure efterskole , http://www.ranumefterskole.dk/profilfag/adventure, , hvor begejstrede mig exempelvis får kompetence i efterskole engelsk , http://www.ranumefterskole.dk/ranum-efterskole-college, og øve kajak og forhindringsløb. Undertegnede er ikke overstadig over at sidde indendøre, så dengang jeg skulle vælge for efterskoler nordjylland fandt jeg derfor tjept ud af, at undertegnede skulle på et styk adventure efterskole. Mine forældre gik i det store hele kun op i de faglige fag, og den slags tjener jeg faktisk f.eks vha efterskole engelsk & de lignende klogskabsfag.

Glade jeg har tilbragt syv uger på adventure efterskole og søde mig har hurtigt opnået 2 nye veninder. Jeg & mine homies har alle sammen fået fortalt om ret mange efterskoler nordjylland, men vi besluttede os alle for denne adventure efterskole, der kan tilkende vennerne og mig masser af opgaver. Nogle venner virker meget sporty, i mens andre elever ser ud til at være ret gelinde men samditig vil prøve at få mere modstand. Jeg mener det er super sindsygt at vennerne hopper ud i adventure efterskole. Efterskole engelsk lader faktisk til at være fint nok, til trods for at faget ikk’ præcis var en ting, knapt så faglige mig var pjattet med i mit valg imellem efterskoler nordjylland. Men efterskole engelsk træder til at moi kan rejse ud. Lille jeg elsker at læse på adventure efterskole og moi tror ik’, at nogle af de andre efterskoler nordjylland ville have været lige så optimale til min person som adventure efterskole inklusive efterskole engelsk .

Jeg har kun positive ting at fortælle fra de første uger på adventure efterskole. Engelsk virker så cool og stedet virker som iblandt de absolut bedste efterskoler nordjylland, jeg har oplevet. Såå skal en af jer til at opstøve efterskoler nordjylland? Sååå tænk over et styk adventure efterskole med masser af hiking og kajak kombineret med fede fester, gode venner, efterskole engelsk og rejser.